Hvem er vi

Hos Avlscenter Rønshauge går vi ikke på kompromis med kvaliteten af de avlsdyr, vi leverer. Vi bestræber os konstant på at forbedre os igennem vores genetiske avlsarbejde og tætte kundekontakt. Vores avlsdyr består derfor af enestående genetiske egenskaber, højeste sundhedsstatus og høj produktionsværdi.

kontakt os for mere information
Vision om højeste genetiske afkast

Vi arbejder ud fra en vision om at levere det højeste genetiske afkast igennem vores avlsdyr til vores kunders svineproduktion.

Vi ønsker i tæt dialog med kunderne at gøre svineproduktion til en bedre forretning for vores kunder over hele verden. Mulighederne ligger i generne, og når det kommer til svineavl, er dansk genetik en succeshistorie. Som stolt partner i Danish Genetics’ innovative avlsprogram kombineret med nogle af verdens førende genetikere fra Roslin Technologies som genetisk samarbejdspartner, tager vi afsæt i vores genetiske fundament og fører den ind i en ny tid med den nyeste forskning og viden.

Sammen skaber vi det bedste

Vores kunder ser vi som tætte samarbejdspartnere, hvor den direkte og personlige kontakt er i højsædet, og tætte personlige relationer vægtes højt.

Vi sætter en ære i at lytte til og tale med alle kunder, og vi lægger vægt på den enkelte kundes behov.
Det gør vi, fordi vi ved, at vi sammen med kunderne skaber de stærkeste resultater. Og fordi vi ønsker at blive ved med at være en professionel og værdiskabende samarbejdspartner for alle vores kunder.