Hos Avlscenter Rønshauge vil vi være din genetiske samarbejdspartner hele vejen

Resultaterne ligger i vores avlsdyr, og med en ydmyg og tæt dialog med dig ønsker vi at være din langsigtede genetiske samarbejdspartner.

kontakt os for mere information

Hos os får du meget mere end et produkt. Vi leverer altid en komplet løsning, hvor vi følger vores højkvalitetsavlsdyr op med seriøs og professionel service, tilrettelagt efter kundens behov. Vores viden er din viden, så derfor videregiver vi gerne vores erfaring og knowhow, således at vores kunder kan få det mest optimale ud af deres avlsdyrsinvestering.

Vi kan levere både til opstart af ny besætning, supplering, kerneavlsstyring og løbende leveringsaftaler.

Vi leverer avlsdyr til svineproducenter over hele verden

Vi har i Avlscenter Rønshauge stor international erfaring, da 85 procent af vores avlsdyr sælges internationalt. Igennem en årrække har vi leveret højkvalitetsavlsdyr med højeste sundhedsstatus til kunder i mere end 40 lande word wide.  Dette er afgørende dokumentation for vores avlsdyrs høje resultater og gode tilpasningsevne under forskellige miljøforhold, som tilfører økonomiske afkast til vores globale kunders svineproduktion.

Vi har omfattende viden og erfaring i at håndtere dokumenter i forbindelse med veterinære forhold og forberedelse af dyrene til længere transporter. Vi kan derfor i tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere tilbyde globale leveringsmuligheder med tilhørende service og teknisk support.