Ejendomme

Vores avl og opformering af kvalitetsdyr er placeret på to so-ejendomme med tilhørende annex. Alle vores ejendomme er nøje udvalgt ud fra deres unikke beliggenhed og de såkaldte GIS- kortresultater, hvilket betyder, at de ligger langt fra andre svineproducenter med lavere sundhedsstatus. Det giver høj smittebeskyttelse, så vi kan sikre vores højeste sundhedsstatus (Rød SPF).

kontakt os for mere information

Rønshauge

På Rønshauge har vi 2.000 renracede søer fordelt på racerne Dansk Duroc, Dansk Yorkshire og Dansk Landrace. Her drives avl og opformering med produktion af renracede orner, polte og F1/krydsningspolte.

Find Rønshauge

Follerupgaard

Follerupgard er en del af Avlscenter Rønshauge A/S, og her har vi opformering med 450 YY-søer og produktion af F1/krydsningspolte.

Find follerupgard

Rønshauge Annex I - Gudsø

Rønshauge Annex I - Gudsø er en salgs -og opdrætsstald, som ligger helt unikt i en mindre ådal nær Kolding. En del af vores LY/YL-sopolte flyttes hertil ved 25 kg.

Find Annex I - Gudsø

Rønshauge Annex II - Kringsvej

Rønshauge Annex II - Kringsvej er ligeledes en salgs -og opdrætsstald med en central beliggenhed i forhold til Rønshauge. Denne ejendom bruges primært til en del af vores LY/YL-sopolte, der overflyttes hertil ved cirka syv kg.

Find Annex II – Kringsvej